Ensimmäisen koirani Ziran sain vuonna 1997, kasvattajana oli hyvä ystäväni Majka Borgström (kennel Borgåkers). Zira (Borgåkers Mennica Zirom) oli rodultaan PON eli polski owzcarek nizinny. Zira oli ihana koira, joka opetti minulle paljon koiran kanssa elämisestä. Zira ehti valitettavasti olla luonani vain kolme vuotta, vuonna 2000 todella paha suolistotulehdus vei voimat.

Espanjanvesikoiriin tutustuin vuonna 2001 serkkuni Sanna Karttusen (kennel Ferdores) ottaessa ensimmäisen perronsa. Ensimmäinen oma perroni Lilla (Zorrazo de Mil Lagos) tuli 2004 Marika Fredrikssonilta sijoitukseen. Lillan myötä tutustuin espanjanvesikoiramaailmaan ja se on vienyt mennessään.

Olin muutaman vuoden mukana Sannan kennelnimessä, mutta vuonna 2016 päätin perustaa oman kennelnimen, joka myönnettiin minulle vuonna 2017.

Olen käynyt Suomen kennelliiton jalostuneuvojan peruskurssin (2009) ja jatkokurssin (2010) sekä kasvattajakurssin (2011 ja 2017). Olen toiminut espanjanvesikoirien jalostustoimikunnassa muutaman vuoden välillä 2009-2015.

Kotona asuu Taikan (Tanssituulen Taikatähti) lisäksi myös kaksi mäyräkoiraa Kapu ja Inka. Inka on meillä sijoituksessa kennel Vulpesista.

Sijoituksessa minulla on tällä hetkellä Arica (Lilla Mennica’s Arica, C-pentueen emä), Ilmi (Lilla Mennica’s Arizona) sekä Beea (Lilla Mennica’s Beatrice).

Elämässäni on ollut myös monta muuta ihanaa koiraa: Ukko, Miklos, TonTon, Utte, Kimi, Geck….  Jokainen niistä on opettanut minulle jotain koirien maailmasta ❤️❤️

Lilla Mennica's Beatrice
Kapu nuorena poikana